Get Adobe Flash player
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
French (Fr)GreekEnglish (United Kingdom)

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνδιοργανώνουν την ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ από την ίδρυση της Χορωδίας του Δ.Σ.Α.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνδιοργανώνουν την ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ από την ίδρυση της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Δημήτρη Καρούζου, Δικηγόρου και Καθηγητή Μουσικής.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/09/2024 και ώρα 19:45 εντός του αρχαιολογικού χώρου της ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ο οποίος παραχωρήθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών.


Προσέλευση κοινού ώρα 19:00 – 19:30.


Είσοδος δωρεάν με κάρτες εισόδου.


Υπεύθυνες διαχείρισης καρτών οι Δικηγόροι: Αγγελική Δαφνή, τηλ επικοινωνίας: 6944744285 και Σοφία Σταυροπούλου, τηλ επικοινωνίας : 6945688187 .


Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Τζένης Αρσένη.


Θα απευθύνει Χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΔΣΑ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ.   


 

             Ο Πρόεδρος ΔΣΑ                                                           Ο Πρόεδρος Χορωδίας ΔΣΑ

   Δημήτρης Κ. Βερβεσός                                                            Δημήτρης Καρούζος



Παιδική Χορωδία Δ.Σ.Α.

Διαφήμιση

Η Χορωδία Δ.Σ.Α. στο Youtube

Διαφήμιση

Η Χορωδία ΔΣΑ στο Facebook




Συνδεδεμένoι

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους